Alla inlägg under maj 2011

Av Marie - 14 maj 2011 19:36

I dag hade vi då tid för synundersökning på Smarteyes. Kom dit i god tid för att kolla in olika bågar. Sedan var det dags för synundersökning. Lite läskigt var det när de mätte trycket i ögat. Då kom det små luftpuffar ur en apparat och rätt in i ögat. Sen vanlig undersöknig. Det visade sig att min syn inte var förändrad. Blev ju varnad sist jag köpte glasögon att nästa gång var det nog dags för progressiva. Men det var det inte   . Så då blev det genast ännu billigare. Hittade 2 par bågar som jag kände att jag ville ha och då blev det inkl. tunna glas, reflexbehandling och repskydd 1495 kronor för båda. Mamma som behöver progressiva får betala 2495 för sina och så fick hon köpa ett par till för halva priset. Visst kändes det att bågarna var lite vekare, men med de här priserna så kan man unna sig att byta lite oftare. Ca 10 arbetsdagar skulle vi få vänta. Blir spännande.

Sen var vi till Valbo en sväng på eftermiddagen. Skulle titta på capribyxor åt mig, men det fanns inte i min storlek tyvärr. Tänkte då att jag kan ju faktiskt skicka efter dem på hm då..Ja de beige fanns i min storlek, men med leverans i början på juli.. så då blev det inget av med det för jag vill ju ha dem nu. Får väl försöka hitta några andra då.


I kväll blir det mys framför tv:n.


Kramis

Av Marie - 13 maj 2011 17:20

Äntligen är det då helg. Den här veckan har känts väldigt lång. Måste bero på att vi hade planeringsdagar i början på veckan. Det blir liksom fel när inte allt är som vanligt.

I går kväll var jag och provade produkter från Rosenserien. Och blev helt såld! Underbara produkter. Visst kostar de en del, men när man tänker på hur dryga de är så är det inte så dyrt. Och jag kan ju inte låta bli att handla så jag köpte ju ett paket med ansiktsvård. Blev alldeles kär i rengöringen. Har aldrig varit med om något som tar bort mascara så effektivt. Supernöjd!!


Dottern följde med en kompis hem idag så det var alldeles lugnt när jag kom hem. Blev så att jag la mig på soffan en stund och läste lite. Somnade såklart också   

Det enda som inte var så lugnt till att börja med var ju katten som helt klart har tröttnat på att ta det lugnt. Är ju två veckor kvar på den tid som veterinären sa att hon skulle hålla sig lugn...Långa två veckor blir det. I går kväll ville hon bara ut. Jamade och jamade när jag hade stängt in henne i "hennes rum". Det slutade med att hon lyckades hoppa upp på dörrhandtaget och få upp dörren   och därmed ta sig ut därifrån. Lyckades i alla fall lura in henne tillbaka dit med lite mat och sen blev hon kvar.


Nej, nu måste jag ta tag i lite röjning så vi kan börja med lite matlagning sen då.


Kramis!

Av Marie - 12 maj 2011 07:15

Det skulle man ju kunna ha när man börjar jobba 9.30 men nej, det är bara att kliva upp och se till att lilla fröken kommer upp, får på sig kläder och kommer iväg till skolan. Sen kom jag på att det är ju ganska skönt att handla vid 8 på morgonen. Lugnt då! Betydligt bättre än att behöva åka på ica i morgon eftermiddag runt 16 i alla fall.. Så det är väl lika bra att åka dit då om en stund.

Sen hinner jag väl lagom hem för att packa upp varorna innan det är dags att susa till jobbet.

Ikväll blir det ett besök hemma hos min kollega J för visning av Rosenserien. Ska bli intressant. Har ju börjat använda deras schampoo och deodorant. Får se om det är fler produkter jag blir intresserad av. Synd bara att det är dyrt, men schampoot verkar väldigt drygt så det kanske inte blir så  dyrt i slutändan i alla fall.


Kramis!

Av Marie - 11 maj 2011 21:10

Började dagen kl 7.00 på jobbet. Härligt att jobba med barnen igen efter två dagar utan dem. Jobbade till 15 och då hade jag först ett utvecklingssamtal. Sedan blev det lite väntan på samtal nummer två. Kl.16.30 åkte jag från jobbet. (och nu är jag klar med alla mina utvecklingssamtal för den här terminen   

Efter jobbet åkte jag till Jernvallen för att kolla när dotterns lag barcabrudarna spelade i Swedbankligan. Efter vägen ringde hon mig för att berätta att de vunnit de två första matcherna. Jättekul!!

Sen blev det då dags för den tredje matchen, och skulle de vinna den så var det dags för final. Och de vann. Då kände jag att jag var ju tvungen att se finalen också. Så jag fick bli sen till kören idag.

Innan finalen lyckades de bli filmade och intervjuade av tv, gävle-dala. Det får vi titta på i kväll. Sen blev det final och de vann den också    Då blev det medaljer och enligt dottern så var de i äkta guld.. vet inte det jag.. Och så blev de fotograferade så vi får väl se om de är i arbetarbladet i morgon då.

Sen kunde jag då åka till kören. Och där var vi inte många idag..6 stycken tappra själar. Men det gick rätt bra ändå tror jag..

Nu är jag dock hemma och ska försöka varva ner lite grann.


Kramis!

Av Marie - 10 maj 2011 19:56

Nu har vi haft två studiedagar på jobbet. Är inte van att sitta stilla så mycket så jag har ont överallt tror jag. Det har ju liksom blivit stillasittande förmiddag, iväg och äta lunch och så stillasittande eftermiddag båda dagarna. Så idag när jag kom hem var jag så trött så jag la mig på soffan och läste annonsbladet och somnade av några minuter. Sen var det dags för mat och efter den gav jag mig ut på en promenad. Blev nästan en timme. Skönt!! Men lite kallt ute nu faktiskt. Tog bara en t-shirt och ett par capribyxor på mig när jag gick och det blev bra kallt om armarna.


I morgon har dotterns skola stängt för studiedag så då får hon vara med mormor. På eftermiddagen får de ta sig iväg till Jernvallen för att spela fotboll i Swedbankligan. Jag hinner förhoppningsvis dit för att se sista matchen.


Nu är det dags att stupa i soffan en stund och titta på Huset fullt av hundar.


Kramis!

Av Marie - 9 maj 2011 19:48


Jag har precis kommit med i min första riktiga kampanj på buzzador. Nu väntar jag otåligt på mitt paket med Decubal-produkter. Hoppas de kommer snart och att jag hittar folk som skulle vilja prova dessa. Vet inte riktigt vad paketet kommer att innehålla, men jag skriver det här så fort jag vet.

Är det någon som vill veta mer om vad buzzador är  så gå in på www.buzzador.com och läs mer. Mitt användarnamn där är maroh och är det någon som vill bli buzzador så får man gärna meddela att det är jag som bjudit in.

I dag har vi haft studiedag på jobbet och alltså suttit inomhus hela dagen när det har varit sånt här kanonväder. Lite synd, men men finvädret fortsätter väl förhoppningsvis.

Var till apoteket idag för att hämta ut medicinerna som läkaren skulle skriva ut i fredags...men han hade inte skickat nåt recept så i morgon får jag väl lov att ringa igen då   Han måste vara väldigt förvirrad min läkare...


Kramis!


Av Marie - 8 maj 2011 12:08

I dag mår jag som jag förtjänar   Känner mig rätt bakis.. men eftersom vi hade så himla kul igår så får det väl vara värt det då.

Blev en del god mat och dryck igår. Och en massa dans och studs    Kom väl hem vid 2.40 och stupade i säng och där var det trångt eftersom dottern hade kommit över till vår säng eftersom det var så fruktansvärt varmt i hennes rum.. Till slut lyckades jag väl ändå somna  och så sov jag "ända" till 7, men jag låg kvar i sängen och försökte somna om. När klockan var nästan 8 så gav jag upp. Typiskt att jag inte ens kan ta sovmorgon när jag varit ut på partaj   

Så idag blir det inte många knop.. Sambon tog dottern och en kompis till henne och åkte in till Gävle för att bada på Fjärran Höjder så det blev bara jag och katten  hemma. Och då hamnade jag av nån konstig anledning här med blogg och spotify. Håller fortfarande på att lära mig att söka på spotify..

Upptäckarland som vi var på igår var jättebra. Många roliga experiment som handlade om luft. Och det bästa av allt: Allt var gratis!!


Kramis!

Av Marie - 7 maj 2011 08:19

Vaknade till sol och blå himmel. Härligt!!

 

Laddar nu för en intensiv dag. Om drygt en timme åker vi mot Gävle och upptäckarland på högskolan. Dottern var där med skolan för ett tag sen och ville hemskt gärna åka dit igen. Så då lovade jag att vi skulle göra det idag. Hon ville även ha med en kompis dit och det kan väl vara bra.

Sen hem och få i oss lite lunch och så måste jag fixa i ordning mig för kvällen. Klockan 15.00 ska vi på kalas och gratulera svägerskan som fyller år idag.

Direkt därifrån ska jag sen på fest hos en tjej för att senare ta oss vidare ner på stan och gå på Arvingarna. Såg i tidningen i dag att även Lida Pin skulle spela där. Det blir ju kul!! Blir mycket idag, men det blir nog jätteskoj!


 


Hårfärgningen igår blev bra tror jag. Betydligt bättre än förra gången i alla fall!


Nej, hopp in i duschen nu!


Kramis

Ovido - Quiz & Flashcards