Alla inlägg den 21 maj 2011

Av Marie - 21 maj 2011 21:35

I dag är det min födelsedag. Och inte har jorden gått under heller    Känns ju bra. Blev "väckt" i morse med sång och present. Mysigt! Vi hade pratat om att köpa oss en internetradio att ha i köket. Den skulle vi köpa tillsammans till oss i present eftersom jag fyller nu och U fyller i juni. Men jag fick den i morse jag   Inslaget fint i Toy Story 3 papper.

Hade bestämt mig för att ta en promenad på förmiddagen. Och det gjorde jag, men det blev bara en kort en för det blåste så kallt och så var det jättejobbigt att gå idag. Blev i alla fall 30 minuter. Sen hem och duscha. Och så ville E så väldigt gärna åka på öppet hus på kulturskolan fast hon var där i torsdags. Vi åkte dit och hon började med att prova på teater. Det vill hon jättegärna gå på så vi får väl se.

Sen hem och ta det lite lugnt en stund innan det var dags att förbereda maten. Vi hade bestämt oss för att bjuda på tacos ikväll och det blev jättegott. Nu har vi tittat på tv en stund så nu är det dags att natta lilla damen så får vi se hur länge jag orkar vara vaken sen.


Kramis!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards