Alla inlägg den 22 maj 2011

Av Marie - 22 maj 2011 13:13

Fick ju för ett tag sen en bärbar dator genom jobbet. Min första tanke var..vad ska jag använda den till i mitt jobb som förskollärare i förskoleklass. Men jag har använt den ganska mycket faktiskt. Till att söka information som har med jobbet att göra och så en massa som ska skrivas. Nu kan jag ju skriva på den i stället för att skriva för hand. Skönt också att ha sin egna dator så behöver man inte springa som en tok och leta lediga datorer när man behöver en på jobbet. Det värsta är ju att släpa den fram och tillbaka varje dag. Tur man har bil. I-landsproblem eller?????

Idag fick jag den även uppkopplad till vårt trådlösa nätverk här hemma. Även fast jag tycker att jag kan en del vad det gäller datorer så är det ju skönt att det finns nån här hemma som kan mer och fixar det mesta rätt snabbt   


Hade ju tänkt ta mig en promenad på förmiddagen, men det tog ju i och blåste så hemskt så jag sparar den. Får se om det lugnar ner sig under eftermiddagen annars blir det motionscykeln som får sig en omgång ikväll.

Ska väl försöka få i mig lite lunch nu kanske. Blev ju sittande ganska länge med skrivjobb som jag tagit hem och klockan gick så fort.

E är hos en kompis så jag har inte henne tjatandes här om att hon är hungrig heller. Då glöms det lätt bort....

Men nu är jag på G. Håller på och kokar ett ägg. Och till det blir det väl lite fil och flingor. Riktig gourmetlunch...


Kramis!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards