Alla inlägg den 16 maj 2011

Av Marie - 16 maj 2011 19:27

Jag verkar helt ha tappat min motivation. Känns inget roligt med viktväktarna längre.. gick ju så bra tills jag tappat 10 kg..men nu då?? Har stått och stampat på den vikten, ja eller gått upp och gått ner, i flera veckor nu. Känns tröstlöst. Men jag är så envis så jag vägrar ju ge upp. Det är ca 10 till som ska bort innan jag är nöjd. Och det måste ju få ta tid.. men inte hur lång tid som helst..

Usch vad gnälligt det blev nu då.

Var i alla fall in på KappAhl efter viktväktarna idag och provade ett par byxor. Tog den storlek jag tänkte att jag skulle ha, men också ett par i en mindre storlek. Och jag provade faktiskt de mindre först.. Och jag KUNDE ha dem!!! Helt otroligt. Men då börjar man ju hitta på förklaringar..det är ju säkert så att de är stora i storleken osv. Men vad F-N det stod ju 40 på lappen och jag kunde ha dem !!! Får väl vara glad åt det då   


Sen blev det till att hämta hem tre tjejer från friidrottsträningen. De såg ganska trötta ut. Hem och stoppa i oss mat och putta in lilla fröken i duschen. Så snart så är det kväller.


Kramis!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards