Alla inlägg den 29 maj 2011

Av Marie - 29 maj 2011 16:49

Just nu känns det som att jag aldrig mer ska dricka alkohol över huvud taget. Usch och fy hur jag mår idag. Ja ja det är självförvållat, men ändå jobbigt att må så här en hel dag.

Så fort jag har rest mig upp ur sängen så har jag mått jätteilla och blivit alldeles yr i huvudet. Så jag har i stort sett legat hela dagen. Vändpunkten kom för ca 1 timme sedan så efter det kunde jag duscha och sen försöka äta lite. Blev en tallrik fil och flingor. Fick ju inte i mig min medicin i morse heller eftersom den ska tas ihop med mat. Och det kändes som att det var för sent och ta den nu eftersom jag väl ska äta nåt mer sen och ta kvällsmedicinen då. Antar att det blir för tätt emellan om jag gör så. Därför får jag helt enkelt hoppa över morgondosen. Men jag tar nog kortisontabletten i hop med det jag tar till kvällen så att jag får i mig den i alla fall.


Tillbaka till gårdagen. Var först och hämtade glasögonen och de var jättefina. Känns dock lite ovana, men det går väl över. Sedan var vi ett gäng som träffades hemma hos en kompis och åt och drack gott. Vidare ner på stan där det var cruising. Själva den arrangerade cruisingen var ju slut när vi kom dit men många åkte ju runt ändå så man fick ju se några bilar i alla fall. Var på en pub ett tag och sen gick vi vidare till ett annat ställe innan vi tog en taxi hem. Väl hemma stupade jag  i säng och somnade nog på en gång.

Nu hoppas jag bara att jag blir piggare och piggare igen...


Kramis!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards