Alla inlägg den 26 maj 2011

Av Marie - 26 maj 2011 19:27

I morgon är det fredag. Då har ännu en arbetsvecka sprungit förbi. Men det känns ganska skönt faktiskt att veckorna går fort. Det som är lite jobbigt är ju att man kommer på massor som borde ha hunnits med.. men men..

Har nyss fått i mig lite mat så nu väntar soffan på mig. Dottern står i duschen.. skulle duscha snabbt sa hon, men jag vet hur det brukar vara.

Fast nu låter det som att hon börjar bli klar.

Tog en sväng in på systemet i dag när jag åkte hem från jobbet. Behövde ladda upp lite till på lördag då jag ska iväg på roligheter. Tycker att det är lite kul att gå där och plocka en sån och en sån och så en sån....blir lite blandat i korgen då. Men just nu är det inte så roligt att gå på systemet här i Sandviken för de håller ju på och bygger om och det är så himla rörigt. Men det blir säkert bra när det blir klart.


Har precis också anmält dottern till hennes första friidrottstävling. 60 m och längdhopp ville hon ställa upp i. Och då blev det samtidigt så att jag blev tvungen att ställa upp som funktionär. Men det lät inte så himla krångligt så jag borde klara det.

Och det hopar sig ju aktiviteter på helgerna också. Nu på lördag ska jag till Gävle för att hämta mina nya glasögon, sen ska fröken på kalas och så ska jag på skoj med tjejerna. Nästa fredag är det cirkus. På lördagen då är det friidrottstävlingen, sen ska fröken på ännu ett kalas och sen ska jag och sambon på 40-årsfest. Känns som att det är nåt hela tiden. Stressa från det ena till det andra. Inte konstigt att man känner av magkatarren inte.

Men just nu ska jag bara slänga ikull mig i soffan och slappa!


Kramis!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards