Alla inlägg den 25 juni 2011

Av Marie - 25 juni 2011 17:29

Ja det blev det för oss i år. Skönt tycker jag. Gick upp ganska tidigt igår (som vanligt) Började med att baka en kladdkaka. Sen blev det frukostdags. Efter det drog jag igång och gjorde köttbullar som jag inte hade hunnit göra tidigare. Började också packa lite eftersom vi skulle ut till stugan och sova där.

När lunchen började närma sig tvättade och kokade vi potatis och så åt vi lite lätt midsommarlunch ute på verandan. Sedan packade vi ihop och åkte iväg. Blåste ganska rejält därute. Men det var ändå skönt på nåt sätt.

Vi tog det lugnt. E fiskade lite grann, men det nappade dåligt.

Vi grillade fläskytterfilé, majskolv och potatis. Ganska gott blev det. Sen blev det till att spela lite kubb. E och jag mot U. Vi förlorade båda gångerna   

Blev lite andra spel inomhus. Tv gick inte så bra att titta på. Pappa har köpt en parabol ut dit och den var så fruktansvärt känslig så det var mest ingen mottagning alls.. hoppas det går att fixa till. Kom väl i säng rätt sent.

I dag på morgonen vaknade jag vid 7.30 och strax efter vaknade E. Vi låg och läste till klockan var 9, sen tyckte vi det var dags att väcka U med lite sång. Han fyller ju nämligen år idag. Vi hade köpt en mumin-kaffemugg åt honom. Han fick fyra såna förut, men har lyckats ha sönder en. Så då tyckte vi att det var en bra present.

Sen blev det frukost och disk och hopplock. E fiskade lite till och fick fyra småfiskar av typ mört och löja.. Sen åkte vi hem igen.

Här hemma har vi bara slappat efter lunch. Blev till att fika kladdkakan idag eftersom vi åt så mycket annat igår.

Nu ska vi väl snart fixa till lite hemmagjorda hamburgare. Gott! Sen blir det nog sommarkrysset på tv ikväll.


Kramis!

Ovido - Quiz & Flashcards