Alla inlägg den 14 juni 2011

Av Marie - 14 juni 2011 15:40

Fullt upp är det just nu. Jobb, hem, kör... I går hade vi genrep med kören inför vår sommarkonsert som är idag. Skulle vara där 18.20 Sen höll vi på till och från till 21.35 Då rusade jag därifrån för att hinna på ICA och handla innan de stängde kl 22. Sprang igenom och fick tag i det jag skulle på 10 minuter. Bra jobbat!!

I dag blev det sovmorgon.. ja eller jag började jobbet sent.. Klockan 9 skulle jag vara på Jernvallsskolan för träff med alla förskollärare i förskoleklass. Där tillbringade jag förmiddagen. Sen skulle vi träffas med jobbet på Högbo Brukshotell för att äta lunch och avtacka två lärare som går i pension och en lärare som avslutat sitt vikariat hos oss. Blev lite vått i ögat då...

Sen skulle jag hämta tre tjejer från deras dagläger i Högbo. Skjutsade hem en av tjejerna och den andra följde med E hem och lekte. Jag gjorde en sockerkakssmet som förhoppningsvis blir en god kaka som jag kan bjuda på i morgon när min kollega J kommer hit och ska visa och prata om Rosenseriens produkter. Jag är alldeles kär i flera av de produkterna och vill gärna att andra ska få prova på också.

Snart dags att fixa nåt att stoppa i magen och plocka fram de kläder jag ska ha på konserten ikväll. Det var prat om att vi skulle gå ut och ta en öl tillsammans efteråt, men jag vet faktiskt inte om jag orkar. Måste fixa så att E får ordning på det som hon ska ha med sig till Furuvik i morgon..

Det var nog det mesta för i dag. Försöker i morgon igen.


Kramis!

Ovido - Quiz & Flashcards