Alla inlägg den 18 juni 2011

Av Marie - 18 juni 2011 08:53

Känns som att det mer och mer blir varannan dag som jag bloggar nu för tiden. I och för sig så känns det onödigt att skriva om jag inte har nåt att skriva om.. men jag brukar ju kunna vara ganska bra på att svamla om ingenting...

I går var det jobb, men jag fick gå hem lite tidigare. Då skulle E och jag åka hem och fredagsmysa.. det blev sådär med det. Hon satte sig vid datorn och jag med en bok i fåtöljen. Men skönt var det. Sen fixade vi lite mat. Eftersom det inte blev några tacos här hemma förra helgen så hade E lite abstinens och ville absolut ha det den här helgen. Så blev det.

Efter maten poppade vi popcorn och så gick vi ner i biorummet i källaren och tittade på Kalle och chokladfabriken.


I dag vaknade jag med jätteont i  halsen och en toksnuvig näsa.. Känns inte bra det inte. Vet inte om det är förkylning eller allergi. Det visar sig väl kan jag tro.

Vi håller för fullt på att planera vår semester nu. Har kommit fram till att vi ska stanna till i Gränna på vägen hem. Nu ska vi bara hitta ett boende. För säkerhets skull bokade vi ett hotellrum i Linköping, men det är ju en bit ifrån Gränna. Därför kollar vi nu på boenden i själva Gränna och vi har hittat flera intressanta privatrum att hyra för en natt. Nu ska vi bara försöka få tag i ett och boka det då så kan vi avboka hotellrummet och tillbringa lite mer tid i Gränna.

I dag är det tråkväder så då får man väl försöka göra ett ryck inomhus. Har ju ganska länge irriterat mig över ordningen, eller snarare bristen på densamma, i våra skåp och lådor i köket. Kanske ska man ta tag i det i dag då... Vi får väl se.


Kramis!

Ovido - Quiz & Flashcards