Alla inlägg den 8 juni 2011

Av Marie - 8 juni 2011 14:47

Ja så var det då skolavslutning idag. Fint väder blev det också trots att de varnat för både regn och åska.

Jag hade tidigt skift på jobbet och vet av erfarenhet att det inte brukar vara så många barn till frukost. I dag hade jag 1 barn. När det ringde in klockan 8 samlade vi ihop oss och tågade till kyrkan. Där var det en alldeles lagom lång och mysig stund. Sedan gick vi tillbaka till förskoleklassens lokaler för att önska glad sommar till alla barn. Vi lyckades även få en hel del kramar vilket är väldigt mysigt!

När alla som inte skulle vara på fritids gått hem hade vi 4 barn kvar. Väldigt lugnt var det alltså. Jag åt lunch på fritids innan jag åkte hem.

Väl hemma hade E en kompis här och de skulle ha vattenkrig och springa i vattenspridaren. Det var nog välbehövligt idag eftersom det är väldigt varmt. Undrar om det är åska i luften idag då för jag har sån fruktansvärd huvudvärk. Vet inte om jag orkar gå på kören ikväll. Blir det inte bättre så stannar jag hemma, men jag skulle behöva gå eftersom vi har sommarkonsert på tisdag och jag känner mig osäker på en del fortfarande. Vi får se hur det blir. Jag bestämmer mig senare.

I morgon är det jobb igen. Men först ska jag iväg på provtagning eftersom jag fick en kallelse till reumatologen om ett par veckor. E:s fritids är stängt så hon får vara  med mormor i morgon. Om det blir fint väder skulle de nog åka till stugan och bada. Sen är det ju friidrottsträning på kvällen och jag har ju skrivit upp oss på städschemat då så det är väl bara att åka dit och städa då.

Nu ska jag vila en stund så får vi se om huvudvärken går över.


Kramis!

Ovido - Quiz & Flashcards