Alla inlägg den 23 juni 2011

Av Marie - 23 juni 2011 20:13

Till Stollgången åkte vi idag med barnen på fritids. Otroligt häftig upplevelse. Det är en gammal nedlagd gruva där man kan få gå på guidad tur. Kallt var det! På vissa ställen låg det snö och is... Vi fick även möjlighet att se norra Europas vackraste uppsikt!!! Och det var verkligen mäktigt. När man hade gått igenom gruvan fick man välja på att gå tillbaka samma väg vi kom eller ta trappan upp på berget. Jag, en kollega och 6 barn tog trappen..över 200 trappsteg. Kändes i rumpan kan jag lova   . Sedan var det en ganska lång promenad längs en stig nerför berget innan vi kom till bussen. Det lät på några av barnen som att de trodde vi hade gått vilse ett tag. Men så var icke fallet.

Fick åka lite tidigare från jobbet idag. Hämtade E på fritids och så åkte vi på stan en sväng. Sen hem och då slog tröttheten till rejält kan jag lova. U och E gick ner i källaren och spelade playstation och jag la mig på soffan. SOMNADE som en klubbad säl och blev sedan väckt av telefonen. Det var svärfar som ringde och ville önska glad midsommar.

Apropå midsommar så har vi inga speciella planer. Just nu lutar det åt att vi åker till stugan så E får fiska och så var hon sugen på att sova över där så vi får väl se hur det blir..Furuvik ville hon nog inte till eftersom hon fortfarande har ont efter den lilla olyckan förra veckan när hon var där. Så då sparar vi våra biljetter till ett annat tillfälle. Jag tror också att det kan vara rätt skönt att vara bara vi ute i stugan. Om det inte blir alltför tråkigt väder då.

Nästa vecka gör jag sista rycket på jobbet må-to. Sen semester i 5 veckor! Skönt ska det bli. Och planerna för semestern är ju Kolmården, Karlskrona och Gränna första veckan. Sen några dagar på dansbandsveckan i Malung vecka 29 med bästa vännen   


Kramis!

Ovido - Quiz & Flashcards