Alla inlägg den 16 juni 2011

Av Marie - 16 juni 2011 18:36

Snart är helgen här igen. Den här veckan har hittills varit väldigt intensiv. Planeringsdag på jobbet på måndagen och genrep med kören på kvällen. Kom hem ca 22.00 Planeringsdag på tisdagen också och sommarkonsert på kvällen   . Kom hem ca 22.00 I går var det mycket skruva, plocka och bära möbler på jobbet. På kvällen hade jag sen ett gäng goa tjejer här och provade rosenseriens grejer. Jättetrevligt!!! Dessutom har E varit på dagläger mån-ons och då varit rätt trött efter det.

Under Furuviksbesöket de gjorde i går lyckades E göra illa sig på nya berg och dalbanan. Om jag fattat rätt så gjordes en inbromsning som gjorde att E åkte fram mot räcket som sitter som säkerhet i vagnarna och slog då i bröstkorgen så hon tappade luften. Sedan hade hon jätteont. Svårt att ta djupa andetag och svårt att göra vissa rörelser. I dag var det väl lite lite bättre, men eftersom de skulle cykla med fritids idag så fick hon vara ledig och följa med mig till jobbet istället. Vi konstaterade att hon hade så ont att det bara skulle bli jobbigt att hålla i styret och cykla. Hoppas det blir bättre till i morgon för då tänkte jag att hon skulle gå på fritids igen.

Jag jobbar i morgon till 15.45

Nu ikväll håller jag på och undersöker om vi kan mellanlanda i Gränna på väg hem från Karlskrona på semestern. Vi ska bara hitta ett boende för en natt. Det billigaste jag har hittat hittills var Scandic i Linköping där vi ska bo på vägen ner till Karlskrona. Scandic är ju alltid trevligt så det kanske blir så. Vi får väl se.


Kramis!

Ovido - Quiz & Flashcards