Alla inlägg den 11 juni 2011

Av Marie - 11 juni 2011 18:47

Det blir ju det när man vaknar klockan 7.. varför kan jag inte sova när jag får?????

Ja ja..upp och åt frukost och läste tidningen. Sen kom E upp också. Vi gjorde oss i ordning och åkte till Göransson Arena på megaloppis. Vet inte om det var så mycket mega heller.. men loppis var det i alla fall. Jag köpte en bok som egentligen kostade 10 kronor men eftersom jag bara hade 9 kronor löst så fick jag den för det. E shoppade loss ordentligt hon.. ett halsband, ett reseschackspel, två hårda plastmuggar med lock och sugrör och en annan förpackning med fyra muggar med lock. Allt detta gav hon 19 kronor för. Så det var ju rätt bra. Mycket muggar blev det...

Sen åkte vi hem och åt lunch. Efter det blev det lite ogräsrensning och sådd av frön. Fröna skulle väl ha varit i jorden tidigare, men vi får väl hoppas att det blir bra ändå. Sen blev det en stund i solen och där var det varmt och svettigt. E hade en kompis här och de provade på lite kaninhoppning. Gick faktiskt riktigt bra. Fram på eftermiddagen blev det en tur till ICA för lite handling och så hem igen. Nu har vi precis ätit och så blir det väl soffmys i värmen ikväll igen. Fick ju erbjudande i onsdags om att följa med på kryssning idag. Hade varit väldigt kul, men jag kände att det inte funkade just nu. Om jag hade haft lite längre tid på mig så hade det säkert gått bra. Vet ju att dessa kryssningar brukar vara väldigt roliga, men det kommer fler chanser.

Är ju så arg just nu på att det inte funkar alls med min viktminskning. Har inte gått alls sen i april. Nu när jag var och handlade köpte jag Allevo-shake. Får se om jag kan få en spark och komma igång igen. Så i morgon blir det shaker hela dagen. Sen får det bli några mål de kommande dagarna så får vi se hur det funkar. Håller tummarna. Det som är svårast just nu när det är så här varmt är ju att jag vill äta massor av glass. Och det är ju inte bra. Får väl köra en av mina specialare istället. Gör i ordning bubbelvatten och så blandar jag det med Fun Light saft. Är ganska gott om man får det iskallt. Men glass är godare så det får jag väl ta nån gång i bland men inte hela tiden.


Kramis!!

Ovido - Quiz & Flashcards