Alla inlägg den 10 juni 2011

Av Marie - 10 juni 2011 18:35

Kan jag väl slänga iväg ett inlägg.

Solen skiner idag också. Underbart!! Men samtidigt längtar jag faktiskt efter en rejäl regnskur, gärna med åska så att luften blir lite lättare att andas. Får väl äta upp det här om ett par dagar skulle jag tro. Särskilt när man kollar väderprognosen på min telefon.. enligt den så blir det regn lördag, söndag, måndag, tisdag. Det blir ju lite för mycket kan jag tycka.

I dag åkte jag tidigt från jobbet och hämtade E på fritids. Sen åkte vi ner på stan för att köpa en present till en av E:s kompisar som ska ha kalas på söndag. Jag skulle även passa på att titta efter ett par shorts. Vi hittade det vi skulle och sen blev det en glass på Selmas. Gott!!

Sen hem och hoppa i bikinin och kasta sig på solsängen här hemma en stund. Och hjälp vad varmt det blev. Klev jag upp en bit på gräsmattan blåste det rätt skönt, men nere i grytan på verandan stod det helt still. Blev kanske en timme i alla fall. Vågade till och med gå nära vattenspridaren så jag fick några kalla droppar vatten på mig   

Hade planer på att åka på dans på Tors Loge ikväll, men det blev inte så tyvärr.

Nu vill jag bara att maten ska bli klar för jag är hungrig!! Grillad fläskkotlett, klyftpotatis och hemgjord tzatziki står på menyn idag.


Kramis!

Ovido - Quiz & Flashcards