Alla inlägg den 9 juni 2011

Av Marie - 9 juni 2011 19:25

...är något jag skulle vilja ha här hemma nu. 28-29 grader inomhus.. och inte kan vi ha öppet hur som helst heller eftersom katten inte får gå ut än på några veckor. Skitjobbigt är det helt enkelt.

Är ju glad åt att det är fint väder ute och så, men jag skulle vilja ha lite bättre temperatur inomhus..

Idag skulle jag städa på arenan där E tränar friidrott, men när jag kom dit så var dörren till städskrubben låst och ingen av tränarna som var där hade nyckel. Var inte så mycket jag kunde göra åt det då. Skrev i alla fall på listan där jag skrivit upp mig för städning att det inte gick att komma åt grejerna.


Hade ett lagom gäng barn på jobbet idag. Efter lunch tog vi ett gäng och gick till stranden så de fick bada. De var väldigt nöjda trots att det var kallt i vattnet och blåsigt på land. Det är ju en stor fördel att man jobbar så nära stranden.


Nu blir det bara till att ta det lugnt resten av kvällen. Orkar inte ta tag i nån motion nu när det är så här varmt. Och när det börjar bli lite svalare ute är det ju så sent så jag måste gå och lägga mig för att orka upp till jobbet till 7 i morgon bitti. Ska försöka ta ut lite komp i morgon eftermiddag så jag kan smita hem lite tidigare.


Kramis!

Ovido - Quiz & Flashcards