Alla inlägg den 6 juni 2011

Av Marie - 6 juni 2011 17:05

Det har det varit mycket av idag. Skönt! Men vi råkade ändå spendera förmiddagen med att städa inomhus...Dammråttorna började hugga oss i knävecken så då var det dags.

Sen slängde jag ikull mig ute på verandan en stund. Och det var såååå varmt, men skönt.

Färgade håret också på förmiddagen. Började bli lite väl många gråa strån igen nu. Så då tog jag och slängde i en förpackning färg. Chokladbrun blev det. Men ändå försvann inte alla gråa strån   Och det röda jag hade i håret blev lite djupare rött, men det blev snyggt i alla fall   


Sen blev det en tur till viktväktarna. Det går trögt där. Hade stått still sen förra veckan. Hoppas att det händer något snart innan jag tröttnar ur.


Har även sålt våran gamla barnvagn idag.Blev erbjuden 1000 kronor för den och eftersom jag är dålig på att förhandla så blev det så. Men det blev ju ändå en liten extra slant i semesterburken. Och det är ju alltid välkommet.

I morgon är det dags att jobba igen. En "riktig" dag och sen är det ju avslutning på onsdag. Mysigt! Men det är himla synd att jag aldrig kan vara med på E:s avslutningar. Såna gånger skulle jag kunna önska att jag hade ett annat jobb.. men det är väl sånt man får ta.


Kramis!


 

Ovido - Quiz & Flashcards