Alla inlägg den 27 september 2011

Av Marie - 27 september 2011 21:59

Blir mer och mer sällan jag bloggar nu känns det som. Tiden räcker inte till, och inte orken heller för den delen.

Men det får bli nåt inlägg då och då.

Min följetong foten fortsätter.... var ju iväg i onsdags och blev plågad. Sen har jag haft mer eller mindre ont hela tiden. Men idag har jag gått med nån konstig känsla i kroppen och när jag väl kom på vad det var så kändes det helt underbart. Min fot har nämligen knappt värkt nånting idag. Underbart!!!!!!!!

Tog mig i kragen och gick till viktväktarna idag också. Har ju inte varit dit på några veckor nu. Och jag var till och med på väg att säga upp mitt månadsmedlemskap där i helgen. Men, men nu gick jag ju alltså dit och idag fick jag jubla när jag ställde mig på vågen. -1,4 kilo!!!! Känns helt underbart. Även om det är lite kvar till där jag var innan jag började lägga på mig igen så känns det som att det är på väg åt rätt håll. Nu gäller det bara att hålla i det här och köra på.


Men det ska nog funka hoppas jag. Nu ska jag försöka ta mig i säng. Börjar tidigt i morgon och sen ska jag tillsammans med ledningsgruppen åka på pedagogisk revision. Vad det är har jag inte riktigt koll på mer än att vi ska träffa skolchefen och gå igenom resultaten i vår kvalitetsredovisning. Hoppas det går bra.


Kramis!

Ovido - Quiz & Flashcards