Alla inlägg den 5 september 2011

Av Marie - 5 september 2011 18:06

I bland får jag såna dagar som jag har döpt till "uschiga". Har inget bättre ord för det. Det behövs då bara en liten grej som blir fel och sen rinner tårarna hela dagen utan att jag kan förklara varför. I dag är en sån dag. Det började i morse med att dottern var lite krasslig, men trodde att hon skulle kunna gå till skolan. Jag började jobba 7 så jag sa att det vore bra om jag åtminstone kunde få åka och ta den tiden då och över frukost. Sen blev det lite krångel med vikariefixandet och det var antagligen det som körde i gång det hela. Och jag blir så irriterad på detta. Det går liksom inte att stoppa när det väl har börjat. Så dottern har snorat pga förkylning och jag har snorat av annan orsak. Så i morgon kommer jag nog att se ut som att jag har gått x antal ronder i boxningsringen   


Ja ja nog om detta. I går bokade jag en tid hos en naprapat så får vi se om den kan hjälpa mig med min värk. Har ju börjat fundera om den egentliga orsaken sitter nån annanstans än i foten. Fick då en tid den 20/9. Lång väntan.... men i dag så ringde de och ville boka om den tiden och då fick jag tid nästa vecka den 14/9. Hur bra som helst!! Det värsta är att det kostar 600 kronor. Men jag gör i princip vad som helst snart för att få hjälp. Undrar hur mycket pengar jag har lagt ut på detta nu?? Det vågar jag inte räkna ut.


Nu känner jag att jag snart måste få göra något roligt. Behöver det!! Har ju bokat stuga i Ullared, men det är ju inte förrän i december. Vill ju göra nåt snart.


Kramis!!

Ovido - Quiz & Flashcards