Alla inlägg den 3 september 2011

Av Marie - 3 september 2011 19:00

Vaknade alldeles för tidigt i dag igen. Och när jag kom upp satt dottern och tittade på tv redan. Så hon hade också vaknat alldeles för tidigt idag.

Var ute på gården och grejade på förmiddagen. Nästa vecka eller veckan därpå kommer det nämligen en grävare hit och ska gräva upp och fixa till våran uppfart. Och då är det ju lite som vi måste få undan och fixa till innan. Så det har vi gjort idag. Det är en del kvar att göra fortfarande men det tar vi i morgon.

Sen var dottern och jag på bio. Vi såg Smurfarna. Hon ville inte se den i 3D eftersom hon tycker att det är så jobbigt med de glasögonen. Och det tycker jag också så jag var bara glad för det. Den var väl sådär.. hade sina ljusa stunder.

Sen hem och då var U i full gång med att fixa kvällsmaten. Hemgjord pizza blev det i dag. Gott!!

Motion har varit en bristvara för mig den senaste veckan... usch måste bättra mig där. Men jag har ju så fruktansvärt ont i min fot så det blir så jobbigt. Nu har jag börjat fundera om det trots allt inte sitter i foten. För i går kväll satt jag och försökte massera min vad lite grann och då hittade jag en punkt som gjorde ont. Och när jag tryckte på den punkten strålade det ut i foten och precis på det ställe där jag har som mest ont. Och det är ju inte alltid där smärtan sitter som problemet är. Vi får väl se om det blir nån rätsida på det här till slut.

Nu ska jag ladda för en slappkväll i soffan...


Kramis!

Ovido - Quiz & Flashcards